Wanden en plafonds sausklaar maken.

Wilt u de wanden of plafonds in uw woning sausen? Wij maken ze sausklaar door het aanbrengen van een gipsgebonden pleisterlaag of traditioneel met een mortel op basis van kalk en cement. Wanneer gaat om oude of nieuwe gipsplaten, oud stucwerk op de muur of betonnen plafonds met de juiste voorbehandeling maken wij eigenlijk iedere ondergrond gereed om zo glad te stucen u deze kunt afwerken met latex of een mooi matte kalk verf.

Is uw woning opgeleverd? Wij sausen ook!

Op het moment dat wij de stukadoorswerkzaamheden in uw woning hebben afgerond en de muren en plafonds droog en dus sausklaar zijn dan heeft u de keuze om zelf te schilderen of dit te laten doen. Wanneer u dit liever aan de vakman overlaat nemen wij u deze klus graag uit handen. Wij sausen wanden en plafonds niet alleen wanneer ze opnieuw zijn gestuct, maar ook oude muren met sierpleister of glasvezel welke opgefrist dienen te worden voorzien wij ook opnieuw van muurverf.

Voordeel voor u is dat u niet verder hoeft te zoeken naar een ander schildersbedrijf en voor de verdere planning en oplevering heeft u slechts een partij waar u afspraken mee kunt maken.

 

 

Gipspleister is aangebracht op het plafond nadat deze voorzien is van voorstrijk.Stucen van een plafond met hechtgipsplafond gepleisterd, sausklaar maken met finisherGepleisterd plafond afgepleisterd met een finisher