Betonlook voor wand, vloer, plafond en meubels.

Betonlook toegepast in badkamer.Met Beal mortex gaan we een stap verder dan met bijvoorbeeld Frescolori Kalkpleister waarmee iedere betonlook waterafstotend te maken is. Beal Mortex Color maakt ondergronden waterdicht waardoor aanrechtbladen, vloeren, baden en douchehoeken ook uitgevoerd kunnen worden met een uiterlijk van betonHet is zelfs mogelijk om uw tuintafel op maat te laten maken en af te werken met pleistermateriaal voor een zeer stoere (beton)look.

Betonlook kent vele variaties.

frescolori-toiletZoals op de website van beal reeds wordt beschreven is dit een uitermate geschikt produkt om uw muren, vloeren en ook meubels een tadelakt look of een uitstraling van beton te geven. Beton, hout of roest eigenlijk is iedere gewenste afwerking te imiteren. Door gebruik te maken van de juiste produkten en beetje fantasie zijn vele variaties mogelijk.
Wanneer u liever kiest voor meer glans of de uitstraling van een italiaanse pleister, werken wij ook wel met de kalk pleister van Frescolori.

Waterdicht stucwerk in Friesland.

Waterdicht stucwerk is dé optie voor muren zonder voegen in uw badkamer. Wij kunnen door onze ervaring en de juiste produkten ook de natte ruimtes afwerken zonder tegels. Geen voegen meer die verkleuren maar gewoon strak stucwerk in uw badkamer of toilet.

Neem gerust contact op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden met Beal Mortex of Frescolori in uw badkamer of toilet.