Voor al uw decoratieve afwerkingen.

foto frescoloriOf het nu gaat om  muren, vloeren, plafonds of meubels, steeds vaker wil men iets wat een ander nog niet heeft. Betoncire, betonlook, betonstuc we kennen het ondertussen allemaal en er zijn hele mooie produkten op de markt waarmee wij ook de badkamer kunnen afwerken. Wellicht bent u toe aan een nieuwe keuken of opzoek naar een ander aanrecht, ook uw aanrecht is af te werken met een stuc als betoncire of beal mortex.  Zelfs tafels of kasten krijgen een compleet andere look door een decoratieve combinatie van stuc en verf.

Decoratieve wandafwerking in uw interieur.

Elk mens is uniek en een ieder is het liefst gewoon zichzelf. Thuis is dan toch wel dé plek waar je jezelf kan zijn. Uitgesproken, ingetogen, druk of juist rustig, maar vooral in balans. Balans dat is ook wat in uw woonkamer belangrijk is, mooie heldere kleuren gecombineerd met fraaie accenten of muren in warme tinten voor een fijne, warme en sfeer.
Een sfeer waarin u en uw gezin zich thuis voelt. 
Uw interieur kan een spiegel zijn van uzelf of juist een tegenstelling, gewoon omdat u dat mooi vind. Dat is uw smaak!

Een wand in de kamer, een plafond of een verrassende combinatie hiervan geven wij met verf, producten van puurkleur of Frescolori een persoonlijke touch.

Decoratief effect met Beal Mortex Color, "roest"Spirito libero 1 x gespaand voor een zacht effectBetonlook in badkamer gecombineerd met muurverf en tegels.frescolori-toilet

Decoratie, inspiratie en creatie met stucwerk.