Voor de complete afwerking en al uw schilderwerk.

Stukadoorsbedrijf A. Bijlsma uit Stiens verzorgt, indien gewenst ook al uw schilderwerk. Wij zijn namelijk een gediplomeerd stukadoors- én schildersbedrijf. Door kennis en ervaring weten wij dat onderhoud van uw woning essentieel is voor het behoud van uw woning en daarom maken wij uitsluitend gebruik van kwaliteitsprodukten en duurzame verfsystemen.

Op schilderstiens.nl leest u nog veel meer, bijvoorbeeld over het schilderen van uw dakgoot.

Buitenschilderwerk.

buiten schilderwerk hoogglans verfGoed beschermd door een passend verfsysteem blijft het schilderwerk van uw woning jaren lang behouden en draagt dit bij aan de uitstraling van uw woning. Hierbij denken we ook aan de binnenkant, want binnenschilderwerk draagt bij aan het behoud van uw kozijnen en een gezond woonklimaat zonder vocht en schimmels. Binnen- en buitenschilderwerk dienen daarom op elkaar te worden afgestemd.
Neem gerust eens contact met ons op voor een passende advies!

Binnenschilderwerk.

binnenschilderwerk wanden en plafonds

Binnenschilderwerk gaat voor ons verder dan alleen de kozijnen. Wij verzorgen voor u de complete afwerking door bijvoorbeeld glasvezel of behang aan te brengen maar ook het sauswerk stemmen wij af op uw persoonlijke smaak en wensen. In de voorbereiding, maar ook tijdens de uitvoering houden wij rekening met uw budget en is er ruimte voor overleg waardoor wij het resultaat behalen wat u voor ogen heeft.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.