Lijsten en ornamenten voor plafond en wand.

Een schilderij komt tot leven in een zorgvuldig gekozen lijst. Ook uw plafond komt tot leven door goed gekozen sierlijsten. Het plafond lijkt hoger en mag ineens gezien worden. Wanneer u dan ook nog een ornament laat aanbrengen heeft uw huis ineens een heel andere uitstraling.

Lijsten en zelfs ornamenten zijn toe te passen in eigenlijk ieder hollands interieur. Slechts in enkele interieurs is lijstwerk niet direct toe te passen. Denkt u maar eens aan een woning met een industriële of minimalistische uitstraling, een lijst of ornament zou hier alleen maar afleiden.
Liever passen wij dan een “zwevend” plafond toe, met stucstopprofielen accentueren wij dan nog meer de strakke lijnen die bij deze stijl horen.

In onze inspiratie ruimte hebben wij verschillende voorbeelden van gangbare lijsten maar in de uitgebreide catalogus vindt u waarschijnlijk nog veel meer mooie voorbeelden waarover wij u graag adviseren.

plafond ornament verwijderd en schoongemaaktOrnament aangebracht op plafondVerstek bijwerken van Kooflijst. Sierlijsten voor plafond.Kooflijst aangebracht op verlaagd plafond


Wij maken van uw plafond een plafond om in te lijsten.