Frescolori kalkpleister voor wand en plafond.

kalkpleister frescolori spatulata

Deze decoratieve pleister op basis van natuurkalk en biedt een scala aan verrassende mogelijkheden voor het afwerken van uw wanden en plafond.
Denkt u hierbij aan het uiterlijk van betonlook – tadelakt of betoncire? Ook dat kan, maar door gebruik te maken van verschillende korreldiktes en technieken ligt iedere uitstraling binnen handbereik. Met Frescoloi Kalkpleister maken wij al uw decoratieve wensen en afwerkingen mogelijk op wand en plafond en als het moet maken wij het geheel waterafstotend of zelfs waterdicht.

Stukadoorsbedrijf A. Bijlsma werkt met Frescolori.

Decoratieve afwerking in het toilet. Combinatie van stucwerk met tegels.De Frescolori Spatulata maakt zeer gladde en bijna hoogglanzende afwerking mogelijk op wanden en plafonds. In nagenoeg iedere kleur maken we mooie accenten in uw interieur mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een schouw met marmer effect of een accent wand met het uiterlijk van een italiaanse glanspleister. En wanneer u van plan bent om u toilet te renoveren kunt natuurlijk ook kiezen voor een glanspleister in combinatie met tegelwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

frescolori kalkpleister keuken

Geef uw wanden en plafonds een heel natuurlijke uitstraling.