Wanden en muren behangklaar opleveren.

Net een nieuw huis gekocht? Nieuwbouw woningen worden tegenwoordig over het algemeen Werkvoorbereiding; afplakken van vloeren, kozijnen plinten en plafond.behangklaar opgeleverd, waarna u de keuze heeft uit verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de muren. Veel van deze verschillende mogelijkheden kunnen wij ook voor u uitvoeren. Wanneer u niet net een nieuwbouwwoning heeft gekocht  maar al vele jaren tevreden woont op de plek van uw dromen kan het ook zijn dat u toe bent aan iets nieuws. Denkt u daarbij aan luxe behang of een glasvezelbehang dan kunnen wij de oude muren in uw woning zo stucen dat ze geschikt zijn om met iedere soort behang te behangen.

Muren opnieuw gestuct? Wij behangen ze ook!

behang geplakt op een gestucte muurWanneer de muren zijn opgeleverd door de stukadoor van de aannemer of door ons, in beide gevallen zijn ze behangklaar en gereed voor verdere afwerking. Wij gaan hier graag voor u verder. Wij verzorgen zoals gezegd de complete afwerking van al uw wanden en dat kan met behang, glasvezel of vliesbehang of met stucwerk. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld een sierpleister of een mooie decoratieve afwerking.

 

Voorstrijken van metselwerk in woonkamer voor een goede hechting.Oud gemetseld schoorsteenkanaal wordt vlak gestuct. ARBO vriendelijkSchoorsteenkanaal strak gestuct. Muren zijn sausklaar gemaakt door de stukadoor.Na de werkzaamheden ruimen we de rotzooi op en vervoeren wij indien gewenst ook af.